Volunteer World
Open navigation

FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET GJORT NEMT

Oplev mere end 1,600 projekter, og find den volontørtjeneste, der passer dig bedst

Hvor skal du hen?

Dine fordele

Hvad gør os anderledes
Kontrolleret
Organisationer
Gratis service &
Rådgivning
Høj etisk kvalitet
Standarder
Bedste pris
Garanti

Hvad er Volunteer World?

Volunteer World er verdens førende platform for frivilligt arbejde. Vi viser dig, hvordan du kan arbejde frivilligt i udlandet! Søg og sammenlign de bedste internationale frivilligprogrammer, der tilbydes af frivillige organisationer og lokale NGO'er, med få klik.

Aktuelle emner og værdidestinationer i 2023

Hvorfor booke hos Volunteer World

Volunteer World er verdens førende sammenligningsplatform for internationale muligheder for frivilligt arbejde. Vi guider dig gennem en sikker og nem ansøgningsproces - herunder alle nødvendige betalinger. Hvis du planlægger din næste meningsfulde rejse med Volunteer World, får du gratis adgang til vores:

Dit ekstra sikkerhedslag

Kvalitetssikring

Høje etiske standarder og gennemsigtig social indvirkning

Flex Option

Ændre din reservation uden ekstra omkostninger

Refund Guarantee

Vi refunderer dine gebyrer, hvis dit projekt aflyser din rejse

Support og mægling

Vi dækker din ryg, uanset hvad der sker

Vores service er gratis!

Alle programgebyrer opkræves direkte af din frivillige organisation.

Oplev en verden fuld af muligheder

Volunteer World er tilgængelig for frivillige i hele verden!

Volunteer Organizations Count 200+
ORGANISATIONER
Countries Count 78
BESTEMMELSESLANDE
Registered Volunteers Count 141800+
REGISTREREDE FRIVILLIGE

Bliv involveret for at gøre en forskel

Volunteer World skiller sig ud gennem vores ekspertise inden for den bæredygtige rejsebranche:

  • Transparens - Opnå gennemsigtighed i omkostninger og tjenester, samtidig med at vi forfølger FN's mål for bæredygtig udvikling og skaber en positiv ændring i branchen.
  • Etiske standarder - kvalitetskontrol af frivillige partnerorganisationer for at sikre, at de lever op til vores standarder for humanitær støtte og dyrebeskyttelse.
  • Social indvirkning - Giver lokale volontørprojekter og internationale volontørorganisationer mulighed for at rekruttere kvalificerede og motiverede volontører verden over.

Dette kvalitetsniveau giver internationale frivillige let adgang til frivillige organisationer og sparer samtidig tid, kræfter og omkostninger.

Vi denne sammenligningsplatform

Turtle on Sand Marie-Laurence

Marie-Laurence (21)

Canadisk frivillig i Costa Rica


Jeg har lært meget under dette projekt. Det var fantastisk, og jeg ville gerne tage tilbage når som helst. Indkvarteringen er fantastisk, vi bor lige foran stranden, og det er rart at være helt væk fra alting. At se min første skildpadde gjorde mig så glad.

Giraffe reaches over treetops in sunset Rigmor

Rigmor (17)

Dansk frivillig i Sydafrika


Jeg havde aldrig troet, at denne rejse ville blive så fantastisk! Jeg kan ikke fatte, at der allerede er gået 4 uger i dyrereservatet, tiden flyver af sted, når man er i godt selskab! Ingen ord vil nogensinde være nok til at forklare, hvor meget jeg nød det!

Picture of Peru Brad Brasseur

Brad Brasseur (32)

Canadisk frivillig i Peru


Uddannelse giver fattige mennesker færdigheder til ikke blot at tjene penge, men også til at forbedre deres grundlæggende daglige viden. Det er et bæredygtigt redskab, som ikke kun hjælper en person i en dag, men hele livet og kan gå i arv til flere generationer.

Find dit bedste internationale frivilligprogram

"Jeg elsker at rejse og ønsker at gøre noget meningsfuldt. Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal starte...."

Lyder det bekendt? Det gjorde det for os.

Vi mener, at mennesker er lykkeligst, når de er en del af noget større. Det er derfor, vi har bygget Volunteer World platformen, for at opfylde dit ønske om meningsfulde rejser og frivilligt arbejde i hele verden.

Vi har designet en platform, der gør det nemt at søge og sammenligne muligheder for frivilligt arbejde i udlandet. Vi mener, at frivilligt arbejde i verden aldrig har været så nemt.

Dit ekstra sikkerhedslag

Når du booker et frivilligt program med Volunteer World, får du også et ekstra lag sikkerhed. Ikke alene er du sikker på, at dit frivillige projekt opfylder etiske standarder, men Volunteer World giver dig også finansiel sikkerhed, en flex-option og kundesupport, der hjælper dig med at navigere i verdenen af frivilligt arbejde.

Etiske standarder og social gennemsigtighed

We created a platform to search and compare volunteer projekter i udlandet , men vi ønskede også at garantere vores internationale frivillige en etisk forsvarlig oplevelse som frivillig i udlandet.

Derfor gennemgår alle vores partnere en omfattende screeningsproces, der overholder vores etiske standarder og krav til social gennemsigtighed.

Volunteer World samarbejder med de mest troværdige volontørorganisationer, f.eks. Global Vision International (GVI), Plan My Gap Year, Gapforce, The Great Projects, Love Volunteers, Global Nomadic, Maximo Nivel og Volunteering Solutions.

Finansiel sikkerhed

Når du ansøger om at blive frivillig hos Volunteer World, får du også et ekstra lag af økonomisk sikkerhed. Vi har en pengene tilbage-garanti, hvis dit volontørprogram i udlandet bliver aflyst, og som prikken over i'et garanterer vi dig den bedste pris!

Fleksibilitet og support

Volunteer World giver dig mulighed for at holde din frivillige oplevelse fleksibel. Hvis du har booket et projekt som frivillig i Sydafrika for at bevare dyrelivet, men derefter beslutter dig for, at du hellere vil redde havskildpadder i Costa Rica, er det ikke noget problem. Du kan skifte program uden ekstra omkostninger. Du er heller ikke alene i din søgen efter frivilligt arbejde i udlandet. Vores kundesupportteam er der for at hjælpe dig med alle spørgsmål om vores projekter for frivilligt arbejde i udlandet og guide dig gennem hele processen. Vi ønsker, at din oplevelse som frivillig i udlandet skal være så gnidningsløs som muligt.

Vores programmer for frivilligt arbejde i udlandet

I 2023 tilbyder Volunteer World mere end 1.600 volontørprogrammer i 84 lande. Uanset om du er begejstret for havbevarelse i Madagaskar eller drømmer om at undervise i fodbold i Sydafrika, kan du finde disse internationale volontørmuligheder sammen med mange andre på vores platform.

Bevaring af natur og arter

Hvis du er vandelsker, kan du deltage i et program til bevarelse af havlivet med hvaler, delfiner, hajer eller havskildpadder. Begynd at drømme om havbevaringsdestinationer som Costa Rica, Sydafrika, Belize, Filippinerne og Spanien.

Hvis du foretrækker at holde tingene tørre, kan du tilmelde dig et af programmerne til bevarelse af dyreliv med løver, næsehorn, pandaer, orangutanger eller gorillaer. Frivillige, du er ude på en ekstraordinær oplevelse. Programmer i Afrika, Australien, Latinamerika og Sydøstasien venter på dig.

Sørg for at kontakte os for at få de bedste programoplysninger om elefantreservater, redningscentre for dovendyr og væresteder for gadedyr.

Miljøbeskyttelse

Frivillige, der er optaget af klimaændringer, kan støtte skovrejsning i New Zealand, bekæmpe krigen mod affald i Portugal eller lære alt om økologisk landbrug i Kenya.

Med over 100 miljøbevaringsprogrammer kan naturelskere finde frivillige job, der vil have en indvirkning på miljøet og lokalsamfundet.

Fællesskabsydelser

Hvis du er et menneskeligt menneske, kan du arbejde frivilligt i verden i et af programmerne for samfundstjeneste. Menneskerettighedsprogrammer, byggeprojekter, kultur og kunst eller NGO-ledelsesinitiativer har alle brug for frivillige. Din hjælp er afgørende for at støtte disse internationale volontørprogrammer og fremme kulturel udveksling.

Humanitær bistand og undervisning

Er du lærer og leder efter international undervisningserfaring eller er du en kommende lærer, der ønsker at arbejde frivilligt og få TEFL? Udforsk og undervis i nogle af de mest eksotiske hotspots i Asien eller Sydamerika. Undervisning er den bedste måde at øge fremtidsmulighederne i et samfund på.

Hvis du er læge eller medicinstuderende, kan du deltage i et af de mange medicinske frivillige programmer spredt ud over Sydamerika, Afrika og Asien. Sundhedsplejersker og børnepasningsfolk er altid meget efterspurgte. Få frivillig erfaring i udlandet inden for humanitær bistand og begynd at ændre liv.

Frivilligprogrammer i udlandet for alle

Uanset om du er over 50 år, studerende, medicinsk professionel, har et budget eller foretrækker et luksusprogram for frivilligt arbejde og rejser, hjælper vi dig med at finde de perfekte muligheder for frivilligt arbejde i udlandet.

Alle aldre

Volunteer World tilbyder programmer for frivillige i alle aldre. Nogle programmer tager gerne imod familier med små børn, mens andre programmer har et alderskrav på mindst 18 år. Ældre skal ikke holde sig tilbage, for din arbejds- og livserfaring er yderst værdifuld for frivillige projekter i udlandet.

De fleste programmer har et alderskrav på mindst 18 år. I nogle tilfælde accepterer projekterne ansøgninger fra frivillige fra 15 år og opefter fra gymnasiet.

Praktikophold i udlandet

Universitetsstuderende kan tælle deres frivillige arbejde som et praktikophold i udlandet . Få praktisk international erhvervserfaring og lær ting, du aldrig får ud af en lærebog. Uanset om du studerer medicin, forretning eller dyrlæge, er der masser af praktikprogrammer, som du kan deltage i. Hjælp lokalsamfundet, og få uvurderlig erhvervserfaring i udlandet.

Frivilligt arbejde i grupper

Hvis du mener, at frivilligt arbejde i udlandet ville være den perfekte teambuilding-oplevelse, så tag et kig på vores programmer for gruppefrivilligt arbejde . Der er ikke noget, der styrker holdånden som at lave frivilligt arbejde sammen. Ansøg om et program sammen om bevarelse af vilde dyr eller samfundstjeneste i Afrika eller Asien!

Frivilligt arbejde af kort varighed

Hvis du tror, at du ikke har tid nok til en frivilligrejse, skal du ikke være bekymret, for vi har endda styr på det her. Der er flere muligheder for kortvarigt frivilligt arbejde i udlandet. Husk at tjekke vores kortvarige missionsrejser .

Hvordan bliver man frivillig i udlandet i 2023?

Vælg, hvor du vil rejse til udlandet, eller hvad du vil lave. Se alle vores muligheder for frivilligt arbejde på verdensplan.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne priser, vurderinger og anmeldelser af alle vores programmer, så du kan træffe en velinformeret beslutning om dit næste internationale volontørprogram.

Hvis du farer vild i alle programmerne og ikke ved, hvad du skal vælge, skal du ikke bekymre dig, vi har din ryg. Vi vil besvare dine spørgsmål om dine frivillige projekter i udlandet og guide dig gennem den sikre ansøgningsproces.

Det slutter ikke her. Når du først er begyndt på din frivillige erfaring i udlandet, er vi her for at støtte og mægle med den frivillige organisation, hvis tingene ikke går som planlagt.

Med Volunteer World er du aldrig alene, når du arbejder som frivillig i udlandet.

Er du klar til din meningsfulde rejseoplevelse?

Er du klar til dit frivillige verdensomspændende eventyr? Lad Volunteer World hjælpe dig med at finde det bedste internationale volontørprogram for dig.

Sydafrika, Thailand, Costa Rica og Peru er måske de bedste destinationer for frivilligt arbejde i udlandet, men der er 80 andre destinationer at vælge imellem!

Undervisning, havbeskyttelse og dyrebeskyttelse er måske de mest populære frivillige projekter, men der er 60 andre frivillige kategorier, som har brug for din støtte.

Vælg mellem mere end 1.600 frivillige programmer i 84 lande, og start din meningsfulde rejseoplevelse i dag!

Over 1.000 internationale hjælpeorganisationer og frivillige organisationer har tillid til os